Paksut porsaankyljykset suolalla ja pippurilla
10 maalisk.

0 Kommentti(t)
232 Nähty
Paksut porsaankyljykset suolalla ja pippurilla
Mehukkaiden porsaankyljysten salaisuus? Osta paksuimmat mitä löydät. Niiden paahtaminen on vaikeampaa ja lopputulos on herkullinen ja murea.
Valmistelu aika:
5 pöytäkirja
Valmistelu aika:
10 pöytäkirja
Annokset:
2
Kypsennä kanssa:
Valurautapannu Hosse
Tuotteet:
- 2 luutonta porsaankyljystä;
- suolaa ja pippuria;
- 2 ruokalusikallista maapähkinävoita;
Valmistusmenetelmä:
- Kuumenna uuni 230 °C:seen.
- Voitele porsaankyljykset maapähkinävoilla ja mausta porsaankyljyjen etu-, taka- ja reunat reilusti suolalla ja pippurilla.
- Kuumenna valurautainen pannu liedellä vähitellen keskilämmölle.
- Paista porsaankyljyksiä 1-1½ minuuttia kummaltakin puolelta.
- Ota pois lämmöltä ja paista uunissa 4-6 minuuttia.
- Anna levätä 5 minuuttia ennen tarjoilua.