Paksut porsaankyljykset suolalla ja pippurilla

​​​​​​

Mehukkaiden porsaankyljysten salaisuus? Osta paksuimmat mitä löydät. Niiden paahtaminen on vaikeampaa ja lopputulos on herkullinen ja murea.

 

 

Valmistelu aika:
5 pöytäkirja

 

Valmistelu aika:
10 pöytäkirja

 

 

Annokset:
2

 

Kypsennä kanssa:
Valurautapannu Hosse

 

 

Tuotteet:


  • 2 luutonta porsaankyljystä;
  • suolaa ja pippuria;
  • 2 ruokalusikallista maapähkinävoita;

 

Valmistusmenetelmä:


  1. Kuumenna uuni 230 °C:seen.
  2. Voitele porsaankyljykset maapähkinävoilla ja mausta porsaankyljyjen etu-, taka- ja reunat reilusti suolalla ja pippurilla.
  3. Kuumenna valurautainen pannu liedellä vähitellen keskilämmölle.
  4. Paista porsaankyljyksiä 1-1½ minuuttia kummaltakin puolelta.
  5. Ota pois lämmöltä ja paista uunissa 4-6 minuuttia.
  6. Anna levätä 5 minuuttia ennen tarjoilua.