Paistettua kanaa​​​​​​

Etkö voi vastustaa juuri paistetun kanan makua ja tuoksua? Tämän reseptin ja pannujemme avulla voit nauttia suosikkikanastasi enemmän kuin koskaan ennen.

 

Valmistelu aika:
20-25 pöytäkirja

 

Valmistelu aika:
10 pöytäkirja

 

 

Annokset:
5-6

 

Kypsennä kanssa:
Valurautapannu Hosse

 

 

Tuotteet:

  • 1 kuppi yleisjauhoja;
  • 1 ruokalusikallinen suolaa;
  • 1 tl vastajauhettua mustapippuria;
  • 2 kupillista kasvirasvaa;
  • 2 isoa munaa;
  • ¼ kuppia maitoa;
  • 1 kana, leikattu 8 osaan;

Valmistusmenetelmä:


  1. Yhdistä jauhot, suola ja pippuri riittävän suuressa kulhossa, jotta siihen mahtuu suurin kanapala.
  2. Kuumenna rasva Hosse-valurautakattilassa keskilämmöllä 160 °C:seen.
  3. Kun rasva lämpenee, vatkaa munat ja maito keskenään kulhossa, joka on riittävän suuri, jotta siihen mahtuu suurin kanapala. Kasta kananpalat yksitellen munaseokseen, sitten jauhoseokseen, sitten takaisin munaseokseen ja toisen kerran jauhoseokseen.
  4. Kun öljy on tarpeeksi kuumaa, paista broileria hitaasti kullanruskeaksi joka puolelta ja kypsä. Saatat joutua alentamaan lämpöä, jotta liha ei tummu liikaa ennen kuin se on valmis.