Grillattuja marinoituja vihanneksia
10 maalisk.

0 Kommentti(t)
119 Nähty
Grillattuja marinoituja vihanneksia
Mikä ateria on kesäisempi kuin pannu grillattuja kasviksia? Pienellä oliiviöljyllä, valkosipulilla, yrteillä ja ripaus sitruunalla nämä marinoidut vihannekset ovat täydellinen lisä mihin tahansa ateriaan.
Valmistelu aika:
10 pöytäkirja
Valmistelu aika:
20-25 pöytäkirja
Annokset:
4-6
Kypsennä kanssa:
Valurautapannu kahdella kahvalla Hosse
Tuotteet:
Vihannekset:
- 1 pää punasipulia;
- 1 punainen paprika;
- 1 keltainen paprika;
- 1 kesäkurpitsa;
- 1 parsakaalipää paloiksi leikattuna;
Marinadi:
- ⅓ kupillinen sitruunamehua;
- ¼ kupillista oliiviöljyä;
- 1 ruokalusikallinen omenaviinietikkaa;
- 4 valkosipulinkynttä, jauhettu;
- 2 ruokalusikallista kuivaa rosmariinia;
- ½ tl suolaa;
- ¼ tl punapippurihiutaleita (valinnainen)
- koristele sitruunaviipaleilla
Valmistusmenetelmä:
- Yhdistä marinadin ainekset suljettavassa muovipussissa.
- Leikkaa vihannekset 3 cm:n paloiksi.
- Lisää kasvikset marinaadiin ja ravista hyvin. Jäähdytä 30 minuuttia.
- Kuumenna grilliä keskilämmöllä 10 minuuttia kannen ollessa kiinni. Lisää grilliritilä ja kuumenna 5 minuuttia.
- Grillin esilämmityksen jälkeen lisää marinoidut kasvikset. Keitä varovasti 5 minuuttia. Sekoita vihannekset ja jatka keittämistä, kunnes ne saavuttavat halutun kypsyysasteen.
- Poista lämmöltä ja purista sitruuna kasvisten päälle. Ripottele päälle suolaa ja tarjoile.