Grillattuja hummeripyrstöjä sitruuna ja valkosipulivoilla
10 maalisk.

0 Kommentti(t)
172 Nähty
Grillattuja hummeripyrstöjä sitruuna ja valkosipulivoilla
Nauti tämän reseptin upeasta mausta aina, kun haluat tehdä tyylikkään mutta helpon illallisen.
Valmistelu aika:
5 pöytäkirja
Valmistelu aika:
15 pöytäkirja
Annokset:
2-4
Kypsennä kanssa:
Valurautapannu Hosse
Tuotteet:
- 3 ruokalusikallista suolaamatonta voita;
- 6 valkosipulinkynttä, jauhettu;
- 1 ruokalusikallinen sitruunamehua;
- 4 hummerin häntää, jaettu puoliksi;
- 1 rkl persiljaa, jauhettua;
- 1 sitruuna, leikattu ympyröiksi (valinnainen);
Valmistusmenetelmä:
- Sulata voi pienessä kattilassa. Lisää valkosipuli ja keitä 1 minuutti. Lisää sitruunamehu ja sekoita. Poista lämmöltä.
- Kuumenna valurautagrillipannua keskilämmöllä 4-5 minuuttia. Voitele hummerin pyrstö valkosipuliöljyllä. Paista leikkauspuoli alaspäin 2-3 minuuttia. Käännä pyrstö ympäri ja voitele uudelleen valkosipuliöljyllä.
- Jatka kypsentämistä vielä 3 minuuttia. Lisää halutessasi sitruunaviipaleita. Paista 1-2 minuuttia kummaltakin puolelta. Ota pois lämmöltä ja ripottele päälle hienonnettua persiljaa. Tarjoile heti.